Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Predator de Belicena (799851) - brais f.f (487647) » 321302334: T33/J12/X

Liga 321302334 Información oficial sobre el partido 321302334 en Hattrick

11.06.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.3734 (182301)

REAL BOTITO Alineación oficial del equipo 'REAL BOTITO' en el partido 9 - 2 patitoleo Alineación oficial del equipo 'patitoleo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
REAL BOTITO Alineación oficial del equipo 'REAL BOTITO' en el partido 6 - 0 patitoleo Alineación oficial del equipo 'patitoleo' en el partido
Tiene bastante suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL BOTITO

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al BOTITO una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jesús Navarro, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Izmerten Sousani va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 41.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Miguel Alija, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BOTITO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 43.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BOTITO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joan Aguiló va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Tudor Bocancea de BOTITO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 186 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de BOTITO amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jesús Navarro, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 6 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a BOTITO i així augmentar el marcador a 7 - 2 als 56 minuts de joc. Mentre en Razi Moussaid el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jorge Bajo arribés a peus de Silvio Selva, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a BOTITO el 8 - 2.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): BOTITO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joan Aguiló va poder fer el 9 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BOTITO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Silvio Selva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

patitoleo

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Valeriano Verganza va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 9.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Siro Eirei va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de patitoleo, Alfonso Aneiros, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Amancio Couñago va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.