Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calamarasesino fc (485898) - Dragon Ball 2 (995685) » 321298105: T33/J4/X

Liga 321298105 Información oficial sobre el partido 321298105 en Hattrick

16.04.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.3659 (182226)

Breda Team Alineación oficial del equipo 'Breda Team' en el partido 0 - 4 Picassent F.C. Alineación oficial del equipo 'Picassent F.C.' en el partido
0 - 1 Ivano Tovazzi (37')
0 - 2 David Jiménez (48')
0 - 3 Ivano Tovazzi (64')
0 - 4 Abdechahid Zahrawi (77')
Breda Team Alineación oficial del equipo 'Breda Team' en el partido 0 - 4 Picassent F.C. Alineación oficial del equipo 'Picassent F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Breda Team Alineación oficial del equipo 'Breda Team' en el partido 0 - 5 Picassent F.C. Alineación oficial del equipo 'Picassent F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Breda Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Breda, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Akier Izaurralde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Jiménez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Cadena estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Antonio Aguilón des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Félix De los Santos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Breda es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Picassent F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Picassent es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ivano Tovazzi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Jiménez, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Picassent. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ivano Tovazzi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Ernesto Ubierna estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Abdechahid Zahrawi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Ivano Tovazzi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lluís Miquel Pruna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Juan Manuel Interiana, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Picassent va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abdechahid Zahrawi després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albert Majó va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lluís Miquel Pruna de Picassent es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Abdechahid Zahrawi de Picassent va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.