Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ßøømërång Intërviú (311108) - Valencia CdeF. (1583705) » 321293227: T33/J3/X

Liga 321293227 Información oficial sobre el partido 321293227 en Hattrick

09.04.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.3572 (182139)

R.C. Gabi Alineación oficial del equipo 'R.C. Gabi' en el partido 1 - 6 victoria diez Alineación oficial del equipo 'victoria diez' en el partido
0 - 1 Baltasar Cachupín (4')
0 - 2 Quiriaco Sánchez Barriga (31')
Ramón Huerdo (38') 1 - 2
1 - 3 Manolo Pérez de Lama (39')
1 - 4 Manolo Pérez de Lama (56')
1 - 5 Baltasar Cachupín (76')
1 - 6 Isidro Henao (81')
R.C. Gabi Alineación oficial del equipo 'R.C. Gabi' en el partido 1 - 6 victoria diez Alineación oficial del equipo 'victoria diez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
R.C. Gabi Alineación oficial del equipo 'R.C. Gabi' en el partido 5 - 4 victoria diez Alineación oficial del equipo 'victoria diez' en el partido
Es un cenizo 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Gabi

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Faicán Baquedano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de R.C., Ramón Huerdo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): R.C. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Agustín Nosti i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a R.C., però el xut de Ramón Huerdo va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Piñeyro de R.C. es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8, Felipe Martínez de Rojas de R.C. va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a León Moscoso de R.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

victoria diez

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Baltasar Cachupín va posar els visitants victoria per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a victoria l'avantatge per 0 - 2. Quiriaco Sánchez Barriga en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Manolo Pérez de Lama va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, victoria va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manolo Pérez de Lama, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 76, en Quiriaco Sánchez Barriga la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Baltasar Cachupín que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de victoria, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Isidro Henao va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Quiriaco Sánchez Barriga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Isidro Henao va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Quiriaco Sánchez Barriga de victoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Belarmino Bardullas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de victoria estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.