Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.ESTELAR (1437916) - Los Abejonejos del Bierzo (1336358) » 321290725: T33/J7/X

Liga 321290725 Información oficial sobre el partido 321290725 en Hattrick

07.05.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / X.3527 (182094)

c.f vic-riuprimer Alineación oficial del equipo 'c.f vic-riuprimer' en el partido 1 - 1 Oviedo FCO Alineación oficial del equipo 'Oviedo FCO' en el partido
0 - 1 Marc Vidiella (47')
David Olozaga (84') 1 - 1
c.f vic-riuprimer Alineación oficial del equipo 'c.f vic-riuprimer' en el partido 1 - 1 Oviedo FCO Alineación oficial del equipo 'Oviedo FCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
c.f vic-riuprimer Alineación oficial del equipo 'c.f vic-riuprimer' en el partido 5 - 1 Oviedo FCO Alineación oficial del equipo 'Oviedo FCO' en el partido
Es un cenizo 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f vic-riuprimer

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del vic-riuprimer amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant David Olozaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Oriol Badenes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a vic-riuprimer al minut 29.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Guendulain.

Oviedo FCO

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 47 minuts quan Federico Valencia va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Marc Vidiella, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Oviedo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Flavio Quindimil va quedar-se sol davant el porter Trifón Bembrive, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Marc Vidiella va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): José Francisco Orleans, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Oviedo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Nel Villamuera de Oviedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Oviedo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Urbico de Talavera no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Robles al camp.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Oviedo va fer una substitució al minut 34. Pepe Bellés va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Unzueta.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En José Francisco Orleans ocupà el lloc d'en Nel Villamuera al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Oviedo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 093 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): Quan en Javier Pallares es va retirar del terreny de joc al minut 79 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Oviedo es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 79 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Flavio Quindimil .