Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Victoris 77 (1419800) - GreenEnergy (992187) » 321285571: T33/J7/X

Liga 321285571 Información oficial sobre el partido 321285571 en Hattrick

07.05.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / X.3435 (182002)

Rapido de Coruxo Alineación oficial del equipo 'Rapido de Coruxo' en el partido 1 - 1 moralo fc Alineación oficial del equipo 'moralo fc' en el partido
0 - 1 Ermegildo Valbuena (80')
Eduardo Vicioso (89') 1 - 1
Rapido de Coruxo Alineación oficial del equipo 'Rapido de Coruxo' en el partido 1 - 1 moralo fc Alineación oficial del equipo 'moralo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapido de Coruxo Alineación oficial del equipo 'Rapido de Coruxo' en el partido 3 - 2 moralo fc Alineación oficial del equipo 'moralo fc' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,5 % 23,0 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Coruxo

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Eduardo Vicioso va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rapido empatava el partit, 1 a 1, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Rapido per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jarno Orre, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Vinícius Silva Cunha es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): César Croy va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rapido a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hermann Köhler va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Portales de Rapido es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Jarno Orre va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

moralo fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): moralo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ermegildo Valbuena va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Cervati va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Richard Gabert, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Albacar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): César Croy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Richard Gabert, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Freddy Podvin de moralo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Freddy Podvin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alvar Selva de moralo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.