Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muro Metal FC (435217) - MCrKrBe (440768) » 321281961: T33/J14/X

Liga 321281961 Información oficial sobre el partido 321281961 en Hattrick

25.06.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / X.3370 (181937)

Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido 3 - 2 u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido
0 - 1 Paolo Asti (7')
0 - 2 Slavomil Šváb (16')
Marek Kampka (24') 1 - 2
Zion Chajaj (68') 2 - 2
Hans Rystad (73') 3 - 2
Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido 3 - 2 u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido 5 - 0 u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club "Alea iacta est", S.A.D.

Goles Goles

  • 101 Minuto 24 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Marek Kampka, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a S.A.D..
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Zion Chajaj s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del S.A.D. contenien la respiració mentre en Hans Rystad s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Zion Chajaj va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de S.A.D. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Matúš Švagrovský quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hélton Matinhos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

u.d.jrodrigo´s club

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Lars-Ove Månlind va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 7 de joc. Paolo Asti es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de u.d.jrodrigo´s va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Slavomil Šváb.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de u.d.jrodrigo´s va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Ibartola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de u.d.jrodrigo´s, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Luis Ibartola va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Máximo Guerguetiain després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Levent Mungan va poder desviar-lo a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Guillermo Moro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kristóf Földes, jugador de u.d.jrodrigo´s, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Brais Sánchez Bueno, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.