Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCrKrBe (440768) - This is it (794087) » 321281941: T33/J9/X

Liga 321281941 Información oficial sobre el partido 321281941 en Hattrick

21.05.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.3370 (181937)

u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 2 - 0 This is it Alineación oficial del equipo 'This is it' en el partido
Paolo Asti (49') 1 - 0
Sergi Jaraba (67') 2 - 0
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 2 - 0 This is it Alineación oficial del equipo 'This is it' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 6 - 0 This is it Alineación oficial del equipo 'This is it' en el partido
Es un cenizo 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.jrodrigo´s club

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passats 49 minuts, Paolo Asti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. u.d.jrodrigo´s es posava per davant!
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Sergi Jaraba va incrementar l'avantatge de u.d.jrodrigo´s amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Lars-Ove Månlind va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de u.d.jrodrigo´s se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paolo Asti va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): u.d.jrodrigo´s va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Sergi Jaraba va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jaume Danglà haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a u.d.jrodrigo´s al minut 63.

This is it

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del This que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaume Danglà, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Madariaga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Alec Grindle de This va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Julio Antonio Quesada Carrión ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jaume Danglà.