Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCrKrBe (440768) - Muro Metal FC (435217) » 321281906: T33/J1/X

Liga 321281906 Información oficial sobre el partido 321281906 en Hattrick

26.03.2011 14:25:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / X.3370 (181937)

u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 2 - 1 Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido
0 - 1 Haroun Haj-Rashid (6')
Lars-Ove Månlind (15') 1 - 1
Sergi Jaraba (63') 2 - 1
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 2 - 1 Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
u.d.jrodrigo´s club Alineación oficial del equipo 'u.d.jrodrigo´s club' en el partido 0 - 3 Club "Alea iacta est", S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club "Alea iacta est", S.A.D.' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.jrodrigo´s club

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 del partit, el jugador Lars-Ove Månlind de u.d.jrodrigo´s va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Sergi Jaraba va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a u.d.jrodrigo´s.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de u.d.jrodrigo´s va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Máximo Guerguetiain, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marek Kampka haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a u.d.jrodrigo´s al minut 24.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Lars-Ove Månlind es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 68, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Jakub Macík de u.d.jrodrigo´s va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Jakub Macík de u.d.jrodrigo´s va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Einer Gadeberg de u.d.jrodrigo´s va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Ibartola va prendre el seu rol al minut 29.

Club "Alea iacta est", S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Haroun Haj-Rashid de S.A.D. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Dominic O'Malley va xutar magistralment una falta al minut 5 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Haroun Haj-Rashid, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Marek Kampka va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Enrico Coco va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.