Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Orea CF (1582327) - C.E.cabrils (797862) » 321259934: T33/J10/X

Liga 321259934 Información oficial sobre el partido 321259934 en Hattrick

28.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.2977 (171304)

udatalaya Alineación oficial del equipo 'udatalaya' en el partido 2 - 2 F.C. Sant Pere i Sant Pau Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere i Sant Pau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
udatalaya Alineación oficial del equipo 'udatalaya' en el partido 4 - 1 F.C. Sant Pere i Sant Pau Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere i Sant Pau' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

udatalaya

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Sorel Blidar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de udatalaya.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del udatalaya amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Hilario Cajoto en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 12 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adam Cabanilla, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): José Ezcarte de udatalaya va intentar batre la porteria rival al minut 52 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Lorenzo Tirado Barranco va deixar a Albert Puech assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Sánchez Sáinz va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de udatalaya a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lorenzo Tirado Barranco va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilario Cajoto de udatalaya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): José Ezcarte de udatalaya va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique García-Sala va entrar en el seu lloc.

F.C. Sant Pere i Sant Pau

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el F.C. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pere Just, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de F.C. Albert Puech va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Santiago Rebollo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones