Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Club Català (124823) - cebollos (1339070) » 321259927: T33/J8/X

Liga 321259927 Información oficial sobre el partido 321259927 en Hattrick

14.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.2977 (171304)

Torreblanca C.F Alineación oficial del equipo 'Torreblanca C.F' en el partido 3 - 1 cebollos Alineación oficial del equipo 'cebollos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Torreblanca C.F Alineación oficial del equipo 'Torreblanca C.F' en el partido 6 - 2 cebollos Alineación oficial del equipo 'cebollos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torreblanca C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paco Pepe Cobián, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torreblanca se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 55.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torreblanca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paco Pepe Cobián va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Torreblanca va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Guitio des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paco Pepe Cobián va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Joaquín Vicente Collado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Guitio va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Josep Lluís Cedó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillermo Caifero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ordoño Vilamarín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local León Villadóniga per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joaquín Vicente Collado va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ordoño Vilamarín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Pepe Cobián es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

cebollos

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): cebollos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Hristo Milanov va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Elso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Narciso Marín Martínez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.