Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.A.D. Real Zaragoza (1437883) - recreativo de cazalla (485625) » 321259631: T33/J4/X

Liga 321259631 Información oficial sobre el partido 321259631 en Hattrick

16.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.2972 (171299)

los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido 1 - 2 Daedalus Alineación oficial del equipo 'Daedalus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido 2 - 2 Daedalus Alineación oficial del equipo 'Daedalus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,1 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los kroketys

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): kroketys s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Francisco Galdeano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): kroketys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Víctor Alemán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kroketys a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Largacha va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casimiro Ramírez.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bru Reguant de kroketys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de kroketys, en Arsenio Enderica, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Daedalus

Goles Goles

  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Xurde Ustoa marqués l'empat. Al minut 74 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Daedalus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Xurde Ustoa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 61, en un 1 contra 1 amb el porter, però Arsenio Enderica va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Francisco Miguel Porteiro des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Daedalus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Abdelmoussaouir Guedira va quedar-se sol davant el porter Arsenio Enderica, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Arsenio Enderica va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Xurde Ustoa que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quim Monells de Daedalus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quim Monells de Daedalus va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".