Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real OPC (312059) - F.C Fuente de Cantos (991475) » 321254557: T33/J10/X

Liga 321254557 Información oficial sobre el partido 321254557 en Hattrick

28.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.2881 (171208)

MROORM Alineación oficial del equipo 'MROORM' en el partido 2 - 4 pichy Alineación oficial del equipo 'pichy' en el partido
MROORM Alineación oficial del equipo 'MROORM' en el partido 2 - 4 pichy Alineación oficial del equipo 'pichy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MROORM Alineación oficial del equipo 'MROORM' en el partido 3 - 1 pichy Alineación oficial del equipo 'pichy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MROORM

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Guillermo Moreno arribés a peus de Orlando Olivos, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a MROORM el 1 - 0.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Miquel Àngel Plujà va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de MROORM.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Xavier Sentenach, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gandara González Pezuela va rematar alt.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Gandara González Pezuela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MROORM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavier Sentenach, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12, Raúl Quintana de MROORM es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

pichy

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador visitant David Moral va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 30 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Alfonso Romerales entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pichy, un peu providencial d'en Alex Carrera va situar el 2-2 al panell digital.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de pichy va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfonso Navarro al minut 47. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Baltasar Mancha va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pichy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfonso Navarro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en David Moral al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Biser Georgiev de pichy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Nicolau Mulet de pichy va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guim Gisvert va entrar en el seu lloc.