Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Villitoons (800993) - atletiko killers (120936) » 321253258: T33/J7/X

Liga 321253258 Información oficial sobre el partido 321253258 en Hattrick

07.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / X.2858 (171185)

Galiza S.D.C.F. Alineación oficial del equipo 'Galiza S.D.C.F.' en el partido 1 - 1 Cesar team Alineación oficial del equipo 'Cesar team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galiza S.D.C.F. Alineación oficial del equipo 'Galiza S.D.C.F.' en el partido 3 - 1 Cesar team Alineación oficial del equipo 'Cesar team' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galiza S.D.C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 64. Casimiro Carregal, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Pedro Cabueñas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de S.D.C.F..
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): S.D.C.F. va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Martzel Unamuntzaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Ochotorena va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Cabueñas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Ortiz Mexia.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Birila Ajuriagoikoa de S.D.C.F. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Carlos Serrano va prendre el seu rol al minut 61.

Cesar team

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio Leciñana va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cesar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dan Manoliu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Sergio Leciñana de Cesar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Emilian Peneş va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Cesar, en Manuel Ochotorena, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.