Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nibelheim.C.F. (777640) - F.C.Corleone (1419549) » 321250835: T33/J3/X

Liga 321250835 Información oficial sobre el partido 321250835 en Hattrick

09.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.2815 (171142)

eldense atletic Alineación oficial del equipo 'eldense atletic' en el partido 1 - 4 niño do corvo Alineación oficial del equipo 'niño do corvo' en el partido
0 - 1 Lars Lynge Neergard (9')
0 - 2 Lars Lynge Neergard (17')
Vicente Rupán (32') 1 - 2
1 - 3 Aldo Mazzurana (61')
1 - 4 Stéphane Darnaud (77')
eldense atletic Alineación oficial del equipo 'eldense atletic' en el partido 1 - 4 niño do corvo Alineación oficial del equipo 'niño do corvo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eldense atletic Alineación oficial del equipo 'eldense atletic' en el partido 1 - 3 niño do corvo Alineación oficial del equipo 'niño do corvo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eldense atletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del corvo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicente Rupán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del eldense es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jörn Witter de eldense va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lior Tel - Shahar que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Bardia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Elmer Harten no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Alberto Irárraga de eldense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de eldense Vicente Rupán va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Máximo Elio va entrar en el seu lloc.

niño do corvo

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lars Lynge Neergard va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): corvo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Lars Lynge Neergard va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aldo Mazzurana va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Stéphane Darnaud va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a corvo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stéphane Darnaud. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stéphane Darnaud de corvo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de corvo, en Javier Pablo Arias, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.