Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cb la Mina (1419932) - er tostao (991756) » 321249561: T33/J6/X

Liga 321249561 Información oficial sobre el partido 321249561 en Hattrick

30.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / X.2792 (171119)

Gamebreaker F.C. Alineación oficial del equipo 'Gamebreaker F.C.' en el partido 0 - 4 er tostao Alineación oficial del equipo 'er tostao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Gamebreaker F.C. Alineación oficial del equipo 'Gamebreaker F.C.' en el partido 0 - 9 er tostao Alineación oficial del equipo 'er tostao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamebreaker F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alessandro De Blechere va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Enatorriaga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Jordi Mercadó de Gamebreaker va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pol Pedrola va entrar en el seu lloc.

er tostao

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Alvinho Tibério va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, tostao va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alvinho Tibério.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kent Helgesson la va rematar Alvinho Tibério amb una magnífica volea que va fer pujar per a tostao el 0 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Pelaxio Villamarín va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 4 per a tostao.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gamebreaker. La jugada d'estratègia del tostao per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ingo Hanf va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Kent Helgesson, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfredo Descós. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Magnus Björkhall.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Danijel Senjaković va sortir coix del terreny de joc, substituït per Kent Helgesson. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Magnus Björkhall de tostao va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alessandro De Blechere va prendre el seu rol al minut 37.