Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cavallons FC (797961) - Carpetanos Sporting (487550) » 321248278: T33/J8/X

Liga 321248278 Información oficial sobre el partido 321248278 en Hattrick

14.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.2769 (171096)

estremen Alineación oficial del equipo 'estremen' en el partido 2 - 5 Carpetanos Sporting Alineación oficial del equipo 'Carpetanos Sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
estremen Alineación oficial del equipo 'estremen' en el partido 0 - 10 Carpetanos Sporting Alineación oficial del equipo 'Carpetanos Sporting' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estremen

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passava el minut 71 del matx, quan l'atent Llucià Comalat va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Lluís Civis de estremen va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): estremen va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 88 que Paul Degorre no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Vidal Llorente de estremen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27 del partit, Jaime Vidal Llorente de l'equip estremen, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Óscar Galiño, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Carpetanos Sporting

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Eduardo Miro de Carpetanos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gilbert Tuszyński va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Carpetanos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Valladolid es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gilbert Tuszyński va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vincent Renard, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gilbert Tuszyński, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Benet Condomines hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vincent Renard havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Ciurana de Carpetanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rubén Ciurana va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Després de 87 minuts, Carpetanos va veure com el seu jugador Javier Gualda havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Benet Condomines entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sergio Valladolid que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.