Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zidanes y huevones (775631) - JDK (994001) » 321247920: T33/J2/X

Liga 321247920 Información oficial sobre el partido 321247920 en Hattrick

02.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / X.2763 (171090)

NPI-Molins Alineación oficial del equipo 'NPI-Molins' en el partido 2 - 3 f.c.stark Alineación oficial del equipo 'f.c.stark' en el partido
0 - 1 Jorge Val Pascual (14')
0 - 2 Addie Opdam (21')
Ferdinand Vahala (25') 1 - 2
Claude Le Duff (72') 2 - 2
2 - 3 Yapci Navarro (82')
NPI-Molins Alineación oficial del equipo 'NPI-Molins' en el partido 2 - 3 f.c.stark Alineación oficial del equipo 'f.c.stark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NPI-Molins Alineación oficial del equipo 'NPI-Molins' en el partido 1 - 4 f.c.stark Alineación oficial del equipo 'f.c.stark' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NPI-Molins

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ferdinand Vahala, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a NPI-Molins.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Claude Le Duff de NPI-Molins va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 74 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Erik-Jan den Harder va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Agusto Ochante de NPI-Molins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En David Cebollada, jugador de NPI-Molins, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 79. Jack Van de Weerdhof, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

f.c.stark

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Val Pascual va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Addie Opdam de f.c.stark va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Yapci Navarro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a f.c.stark.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Pablo Celayarán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de f.c.stark la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Pablo Celayarán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. f.c.stark va quedar sense poder incrementar el seu marcador.