Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capellos Team (1588368) - michel gc fc (1337492) » 321245207: T33/J10/X

Liga 321245207 Información oficial sobre el partido 321245207 en Hattrick

28.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.2714 (171041)

Corralejo Alineación oficial del equipo 'Corralejo' en el partido 1 - 5 R.C.Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C.Deportivo da Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Corralejo Alineación oficial del equipo 'Corralejo' en el partido 0 - 9 R.C.Deportivo da Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C.Deportivo da Coruña' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corralejo

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Corralejo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gustavo Zúñiga Pimentel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Marcos Villalón, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

R.C.Deportivo da Coruña

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Arturo Escaray que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a R.C.Deportivo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mario Rodrigo Baillo.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Julio Leoz de R.C.Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Passaven 69 minuts quan en Miguel Martínez Luna va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Javier Valle Goyanes va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 5 per a R.C.Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): R.C.Deportivo va estar a punt d'empatar al 14 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Julio Leoz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Arnald Tàrrech va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Javier Valle Goyanes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. R.C.Deportivo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Guerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de R.C.Deportivo, en Arturo Escaray, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Pedro Flórez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir 段 (Duan) 丹强 (Danqiang).

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Pedro Flórez maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.