Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pikera's Team F.C. (777302) - CANAFRIC F.C (988034) » 321242893: T33/J5/X

Liga 321242893 Información oficial sobre el partido 321242893 en Hattrick

23.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.2673 (171000)

Glubone CF Alineación oficial del equipo 'Glubone CF' en el partido 2 - 3 blaugra new Alineación oficial del equipo 'blaugra new' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Glubone CF Alineación oficial del equipo 'Glubone CF' en el partido 2 - 1 blaugra new Alineación oficial del equipo 'blaugra new' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glubone CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jesús Ruiz de Galarreta de Glubone va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 100 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, Manuel Lobo va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Glubone va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Lobo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lolo Maura.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a José Jesús Canals.
  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gerard Ballesté, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

blaugra new

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): blunew va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Sergio Chaparro va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sergio Chaparro va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Sergio Chaparro va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a blunew. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de blunew a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miquel Margalef va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oriol Jofresa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martín Medina Graña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.