Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real C.Lineal F.C (1583056) - pisaverdes (493230) » 321237045: T33/J13/X

Liga 321237045 Información oficial sobre el partido 321237045 en Hattrick

18.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / X.2568 (170895)

scirocco fc Alineación oficial del equipo 'scirocco fc' en el partido 7 - 1 Fostos C.F. Alineación oficial del equipo 'Fostos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
scirocco fc Alineación oficial del equipo 'scirocco fc' en el partido 5 - 0 Fostos C.F. Alineación oficial del equipo 'Fostos C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

scirocco fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del scirocco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Altares va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Mato va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, scirocco va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rafael Botija Vela, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Als 38 minuts de joc, els nois de scirocco van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes 葛 (Ge) 赐晖 (Cihui) augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 en 葛 (Ge) 赐晖 (Cihui) va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): scirocco va augmentar la diferència quan 葛 (Ge) 赐晖 (Cihui) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Botija Vela es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nil Fornés va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 217 Minuto 74 (Ocasión evento especial cansancio): En Cèsar Llaneras estava molt cansat. En Nil Fornés ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xisco Sendra va rematar alt.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nil Fornés de scirocco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 葛 (Ge) 赐晖 (Cihui) de scirocco es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Aton Aregia de scirocco va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Pérez Camacho va prendre el seu rol al minut 29.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Héctor Dosma de scirocco va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Héctor Dosma es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Carlos Cortina.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Leoncio da Ponte de scirocco s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Fostos C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 56 minuts, Santi Artal va superar per velocitat Luis Carlos Cortina per posar el 4 - 1 al marcador.