Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.e. Espirall (118163) - Real Madrid_Castilla (120372) » 321236390: T33/J3/X

Liga 321236390 Información oficial sobre el partido 321236390 en Hattrick

09.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.2557 (170884)

fc ripenssia Alineación oficial del equipo 'fc ripenssia' en el partido 2 - 1 Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido
Juan Miguel Gaiztarro (44') 1 - 0
1 - 1 Delmiro Vela (85')
Imad-eddine Kiaf (87') 2 - 1
fc ripenssia Alineación oficial del equipo 'fc ripenssia' en el partido 2 - 1 Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
fc ripenssia Alineación oficial del equipo 'fc ripenssia' en el partido 6 - 0 Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido
Es un cenizo 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc ripenssia

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): ripenssia s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Juan Miguel Gaiztarro per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): El jugador Imad-eddine Kiaf de ripenssia, després de 87 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): ripenssia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pantxoa Amoztegi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Echedey Riquelme gairebé va marcar per a ripenssia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El ripenssia ho intentava per la dreta per mitjà de Echedey Riquelme, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ignacio Saavedra Quijano, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pago Ezkurra al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eudald Seró va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Nava de ripenssia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): ripenssia va fer una substitució al minut 83. Enrique Escalzo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Imad-eddine Kiaf.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de ripenssia, en Eudald Seró, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pantxoa Amoztegi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Enrique Escalzo.

Real Madrid_Castilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Delmiro Vela, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pantxoa Amoztegi es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Aldo Bazaga probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.