Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Piloñesa (798223) - Arandina Union (1336902) » 321234415: T33/J14/X

Liga 321234415 Información oficial sobre el partido 321234415 en Hattrick

25.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / X.2521 (170848)

hassen Alineación oficial del equipo 'hassen' en el partido 1 - 2 Betis fans Alineación oficial del equipo 'Betis fans' en el partido
Jaime Rubio Orduña (17') 1 - 0
1 - 1 Martzel Barenaga (24')
1 - 2 Ricardo Peña Serrano (62')
hassen Alineación oficial del equipo 'hassen' en el partido 1 - 2 Betis fans Alineación oficial del equipo 'Betis fans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
hassen Alineación oficial del equipo 'hassen' en el partido 2 - 4 Betis fans Alineación oficial del equipo 'Betis fans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hassen

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de hassen. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jaime Rubio Orduña xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En José María Campillo del hassen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Àngel Contijoch de hassen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Juli Bartumeu tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Betis fans

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Martzel Barenaga rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Peru Egibel, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Ricardo Peña Serrano va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Betis, al minut 62. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En 金 (Jin) 春添 (Chuntian) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juli Bartumeu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Carlos Iturriaga va estar a punt de posar per davant a Betis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giacomo D'Avack va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Peru Egibel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Juan Vidal va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Betis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Carlos Iturriaga, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.