Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vamos a intentar ganar (1585573) - Cuidadin Fc (1601567) » 321233504: T33/J10/X

Liga 321233504 Información oficial sobre el partido 321233504 en Hattrick

28.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.2505 (170832)

realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido 2 - 4 Atletico Bombonera Alineación oficial del equipo 'Atletico Bombonera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido 0 - 2 Atletico Bombonera Alineación oficial del equipo 'Atletico Bombonera' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realferrol

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Holger Knutsson va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a realferrol.
  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): En Holger Knutsson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de realferrol, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En José Monje va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de realferrol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zygfryd Woźniczka va sortir per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Efi Noyman va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ambroży Boduszek de realferrol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lars-Erik Mårtensson.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Efi Noyman ocupà el lloc d'en Paweł Kozek al 10 minuts, dos minuts després que el jugador de realferrol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Gino Airo de realferrol va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jonathan Vázquez va entrar en el seu lloc.

Atletico Bombonera

Goles Goles

  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Holger Knutsson es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Alfonso Castrovido per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 23 passava a ser 2 - 1.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Bombonera van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 35, quan Iván Elcoro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio Tana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bombonera, un peu providencial d'en Daniel Miró va situar el 2-3 al panell digital.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Xacomé Arines arribés a peus de Iván Elcoro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bombonera el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Henoc Paterna va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Bombonera va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Alfonso Castrovido va quedar-se sol davant el porter Uri Cohen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Antonio David Jiménez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Uri Cohen, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Vilmos Gaskó va sortir coix del terreny de joc, substituït per Daniel Miró. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.