Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chichises (1457935) - velociraptors (1461379) » 321228419: T33/J12/X

Liga 321228419 Información oficial sobre el partido 321228419 en Hattrick

11.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.2414 (170741)

Borracheras Alineación oficial del equipo 'Borracheras' en el partido 0 - 8 fc garrigues Alineación oficial del equipo 'fc garrigues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Borracheras Alineación oficial del equipo 'Borracheras' en el partido 1 - 5 fc garrigues Alineación oficial del equipo 'fc garrigues' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borracheras

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borracheras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan José Delbalps va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Carrión de Borracheras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Vitores de Borracheras es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Francisco Carrión de l'equip Borracheras, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

fc garrigues

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borracheras. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pepe Cocat la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del garrigues es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 5.
  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Robustiano Bertola sempre és una garantia. Al minut 19, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jorge Bernabeu marcar el 0 - 2 per al garrigues.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Robustiano Bertola va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jorge Bernabeu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Robert Tatoi va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Balbino Foz, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a garrigues l'avantatge per 0 - 6. Filipe Marei en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del garrigues van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francisco Cotoré va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Francesco Giotto de garrigues va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Filipe Marei va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Balbino Foz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de garrigues estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.