Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dharma Team (437142) - los detractores (1577800) » 321228113: T33/J6/X

Liga 321228113 Información oficial sobre el partido 321228113 en Hattrick

30.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / X.2409 (170736)

os canteiros f.c. Alineación oficial del equipo 'os canteiros f.c.' en el partido 8 - 2 A.E. Roses Alineación oficial del equipo 'A.E. Roses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
os canteiros f.c. Alineación oficial del equipo 'os canteiros f.c.' en el partido 4 - 2 A.E. Roses Alineación oficial del equipo 'A.E. Roses' en el partido
Tiene mucha potra 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os canteiros f.c.

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de canteiros van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Francesc Terradellas en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Artur Bonaventura estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marcos Navarro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 39.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Francesc Terradellas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de canteiros.
  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del canteiros. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Francesc Terradellas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, canteiros va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Josep Maria Peramiquel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): canteiros va obtenir un penal al minut 81, que va llançar a la perfecció Alberto Romero Pérez. 6 - 2 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): canteiros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Josep Maria Peramiquel va poder fer el 7 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de canteiros al minut 88, que va llançar ajustat al pal en Alberto Romero Pérez. 8 - 2 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Felipe Cantó va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Enric Cervera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de canteiros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Enric Cervera, en lloc de córrer, relliscava.

A.E. Roses

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juan Carlos Harari que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Cascajares va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Juan Carlos Harari sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Roses va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Cascajares de Roses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Pere Folguera de Roses es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Paco Ataide no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.