Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Portugalete CF (311451) - XUSTRA TEAM (1369746) » 321220453: T33/J9/X

Liga 321220453 Información oficial sobre el partido 321220453 en Hattrick

21.05.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.2272 (170599)

Real Tortonda C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Tortonda C.F.' en el partido 5 - 1 Pirineo Turderense Alineación oficial del equipo 'Pirineo Turderense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Tortonda C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Tortonda C.F.' en el partido 5 - 0 Pirineo Turderense Alineación oficial del equipo 'Pirineo Turderense' en el partido
Tiene un resultado normal 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tortonda C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): R.Tortonda s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en David Parcerisas per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): R.Tortonda va augmentar la diferència quan Adolf Valachovič no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de R.Tortonda al minut 19, que va llançar ajustat al pal en Policarpio Tarruella. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, R.Tortonda va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Krzysztof Bukowy, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Krzysztof Bukowy la va rematar David Parcerisas amb una magnífica volea que va fer pujar per a R.Tortonda el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nereo Paternina va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Parcerisas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sébastien Brianceau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Adrián Ezquer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, David Parcerisas gairebé va marcar per a R.Tortonda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Pettersson.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erkka Luotolainen de R.Tortonda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Adolf Valachovič, de R.Tortonda, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Erkka Luotolainen el va substituir.

Pirineo Turderense

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Turderense seguien lluitant fins al final. Al minut 87, fruit d'aquests esforços, Nereo Paternina va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Hostales hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antoni Cònsul havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nereo Paternina probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Antoni Cònsul va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.