Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MaresmePPCC (440195) - Unión Deportiva Ferreira (1596279) » 321219250: T33/J3/X

Liga 321219250 Información oficial sobre el partido 321219250 en Hattrick

09.04.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.2251 (170578)

BALAS PERDIDAS Alineación oficial del equipo 'BALAS PERDIDAS' en el partido 1 - 4 Trubia C.F Alineación oficial del equipo 'Trubia C.F' en el partido
0 - 1 Raúl Español (4')
0 - 2 Alberto Baños (23')
Cibrán Zavala (44') 1 - 2
1 - 3 Raúl Español (60')
1 - 4 Juan Pedro Dapifer (71')
BALAS PERDIDAS Alineación oficial del equipo 'BALAS PERDIDAS' en el partido 1 - 4 Trubia C.F Alineación oficial del equipo 'Trubia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BALAS PERDIDAS Alineación oficial del equipo 'BALAS PERDIDAS' en el partido 1 - 2 Trubia C.F Alineación oficial del equipo 'Trubia C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,9 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BALAS PERDIDAS

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): PERDIDAS va reduir el marcador al minut 44 a 1 - 2 quan Cibrán Zavala va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hossam Ghissassi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): PERDIDAS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Amaiur Urianafarrondo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Cassià Chàfer va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Valterio Cagigas de PERDIDAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Alfredo Velasco Mendoza va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Trubia C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Raúl Español va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Trubia i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alberto Baños va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Raúl Español va augmentar l'avantatge de Trubia a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ernesto Porcel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Pedro Dapifer la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cassià Chàfer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fathi Chrichar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Luis Marco va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de George Golban, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Porcel de Trubia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Español de Trubia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.