Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Mati's club! (1420101) - U.F.BENIMODO (775284) » 321217159: T33/J12/X

Liga 321217159 Información oficial sobre el partido 321217159 en Hattrick

11.06.2011 14:20:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.2213 (170540)

barcelonatrick Alineación oficial del equipo 'barcelonatrick' en el partido 0 - 3 Bayern De Munich Alineación oficial del equipo 'Bayern De Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
barcelonatrick Alineación oficial del equipo 'barcelonatrick' en el partido 3 - 2 Bayern De Munich Alineación oficial del equipo 'Bayern De Munich' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barcelonatrick

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Raúl Salazar Rojas de barcelonatrick va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): barcelonatrick va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Guillerme Crujeiras va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alberto Maltés va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): barcelonatrick va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rodrigo Aguirre va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Rodrigo Aguirre va disposar d'una bona oportunitat al minut 49, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Harry Marchal no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Octavian-Andrei Toşa de barcelonatrick amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Harry Marchal de barcelonatrick es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Jaime Torres de barcelonatrick va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bayern De Munich

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nelson Pretel Marín va anar directament als peus de Albert Fàbregas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Nelson Pretel Marín de Bayern va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 樊 (Fan) 恩宾 (Enbin) va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Juan Urdangarín va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.