Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losareños con patas de leño (1369264) - carlosys5 (1337895) » 321205613: T33/J9/X

Liga 321205613 Información oficial sobre el partido 321205613 en Hattrick

21.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.2007 (167262)

Losareños con patas de leño Alineación oficial del equipo 'Losareños con patas de leño' en el partido 1 - 5 el tiki taka del esides Alineación oficial del equipo 'el tiki taka del esides' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Losareños con patas de leño Alineación oficial del equipo 'Losareños con patas de leño' en el partido 1 - 5 el tiki taka del esides Alineación oficial del equipo 'el tiki taka del esides' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Losareños con patas de leño

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Losareños s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eulogio Castañeda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geroni Vilafranca de Losareños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Geroni Vilafranca de Losareños per doble groga al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 63 va fer que Raúl Florit de Losareños hagués d'abandonar el terreny de joc. Julián Ojeda va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

el tiki taka del esides

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ambròs Segarra que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a esides.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Severo Nuñez Puerta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): El jugador Antonio Oliván de esides es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Pol Moliner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, esides va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Airam Quesada.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Francisco Cumbis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Escorza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ambròs Segarra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Severo Nuñez Puerta va sortir coix del terreny de joc, substituït per Airam Quesada. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de esides Óscar Molina va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Zallas va entrar en el seu lloc.