Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoyos Team Galaxy (123963) - sempre celeste (1591969) » 321203833: T33/J12/X

Liga 321203833 Información oficial sobre el partido 321203833 en Hattrick

11.06.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.1975 (167230)

CD Springfield Alineación oficial del equipo 'CD Springfield' en el partido 3 - 4 sempre celeste Alineación oficial del equipo 'sempre celeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
CD Springfield Alineación oficial del equipo 'CD Springfield' en el partido 8 - 1 sempre celeste Alineación oficial del equipo 'sempre celeste' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Springfield

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Simón Sáenz Barrio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Springfield es posava per davant!
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Springfield va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Sanz Delfa va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Springfield contenien la respiració mentre en Ignacio Sanz Delfa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Clement de Springfield va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo García de Alcaraz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Salvador Guisasola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Springfield se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Xelasio Caamaño de Springfield va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Ruiz Gutiérrez de Springfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sempre celeste

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Rafa Mena Trujillo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per s.celeste en aconseguir el 2 - 1.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Eduardo Angulo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francisco Javier Barakaldo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 35.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Yoel Alberche que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 88, quan Víctor Las Heras Valle va posar els visitants s.celeste per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Simón Sáenz Barrio es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): En Pedro José Jugo de s.celeste va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Valentín Muriel va prendre el seu rol al minut 48.