Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaseosa (433627) - atletico club rio (435316) » 321203520: T33/J4/X

Liga 321203520 Información oficial sobre el partido 321203520 en Hattrick

16.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.1970 (167225)

Biar C.F. Alineación oficial del equipo 'Biar C.F.' en el partido 1 - 8 Carboneras FC Alineación oficial del equipo 'Carboneras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Biar C.F. Alineación oficial del equipo 'Biar C.F.' en el partido 1 - 6 Carboneras FC Alineación oficial del equipo 'Carboneras FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biar C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Eli Solaguren va treure un córner llarg cap al segon pal que en César Blanco Ramos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Biar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Toni Subirat en un 1 contra 1 amb el porter Ion Badea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Subirat de Biar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Luis Mari Marín Alonso de Biar va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aihartz Bengoa va entrar en el seu lloc.

Carboneras FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Emili Grinyó va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Quan passaven 26 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Carboneras. En Iginio Argenziano va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Carboneras va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jair Lucchi.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Carboneras augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abner Turri es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abner Turri va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marco Pondi, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 117 Minuto 75 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Vasil Milanov, que quasi sense aire va regalar la pilota a Marco Pondi de Carboneras, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 7. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Miikka Siirtola de Carboneras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 8 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abner Turri després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel La Plaza va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iginio Argenziano de Carboneras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyril Seigneur de Carboneras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Ion Badea es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alejandro Zalvide.