Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

roda de bará (487065) - CGF Dream Team (1577826) » 321202768: T33/J12/X

Liga 321202768 Información oficial sobre el partido 321202768 en Hattrick

11.06.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.1956 (167211)

roda de bará Alineación oficial del equipo 'roda de bará' en el partido 5 - 2 Borrazón Alineación oficial del equipo 'Borrazón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
roda de bará Alineación oficial del equipo 'roda de bará' en el partido 0 - 4 Borrazón Alineación oficial del equipo 'Borrazón' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roda de bará

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. roda s'avançava en el marcador després que en Rickard Herby xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bertrand Amabile va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Umur Barsan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Santiago Cardaveras de roda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de roda eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Harrison Cadey va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 0.
  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): En Ástor Mur havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Jesús Uzes per endur-se la pilota i posar el 5 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Majarón Sinoe de roda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hilario Casademunt va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Majarón Sinoe.

Borrazón

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Borrazón va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 1 quan Jandro Moreno va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jandro Moreno de Borrazón després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Majarón Sinoe va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Enrile va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Itzchak Katan des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ástor Mur va fer una jugada per la banda esquerra, però Miguel Enrile va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, 郑 (Zheng) 其方 (Qifang) va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Villacanes de Borrazón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): 郑 (Zheng) 其方 (Qifang) va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Borrazón estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.