Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Fuentepelayo (993015) - Llevant U.E. (1597520) » 321196870: T33/J8/X

Liga 321196870 Información oficial sobre el partido 321196870 en Hattrick

14.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.1851 (167106)

UD Fuentepelayo Alineación oficial del equipo 'UD Fuentepelayo' en el partido 2 - 4 f.c barcelona, le le le lelele Alineación oficial del equipo 'f.c barcelona, le le le lelele' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
UD Fuentepelayo Alineación oficial del equipo 'UD Fuentepelayo' en el partido 4 - 2 f.c barcelona, le le le lelele Alineación oficial del equipo 'f.c barcelona, le le le lelele' en el partido
Tiene mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,0 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Fuentepelayo

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de José Alpont, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Enrique Zárraga es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del barcelona,. La jugada d'estratègia del Fuentepelayo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Fabuel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Félix Agarrado va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Óscar Sanz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, José Alpont va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Ángel Lucendo no oblidarà el que li va passar durant el minut 73. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Fuentepelayo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ricardo Henríquez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Félix Agarrado al camp.

f.c barcelona, le le le lelele

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Iván Umbría, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 19.
  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Joaquín Cossío va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, barcelona, va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tomás Picazo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Tomás Picazo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomás Picazo de barcelona, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.