Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Battlestorm (489529) - telefonico (777278) » 321191657: T33/J6/X

Liga 321191657 Información oficial sobre el partido 321191657 en Hattrick

30.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / X.1758 (167013)

Escuela Real Madrid F.C Alineación oficial del equipo 'Escuela Real Madrid F.C' en el partido 5 - 1 Ultras Betis Alineación oficial del equipo 'Ultras Betis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Escuela Real Madrid F.C Alineación oficial del equipo 'Escuela Real Madrid F.C' en el partido 4 - 3 Ultras Betis Alineación oficial del equipo 'Ultras Betis' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,0 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuela Real Madrid F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Escuela contenien la respiració mentre en Viti Estevez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 29, Ignacio Escardo va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Florián Febrero, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Escuela van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viti Estevez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Octavio Biedma de Escuela va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Víctor Riera va anar directament als peus de Florián Febrero que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Víctor Riera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de León Villalaín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de León Villalaín al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vicente Gurmendi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Emilio de Luelmo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Ultras Betis

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de José Ángel La Santa va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Ultras va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En José Ángel La Santa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bernat Bagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roly Hanlon de Ultras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.