Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heliodoro (49213) - El Trece FC (1596829) » 321190324: T33/J9/X

Liga 321190324 Información oficial sobre el partido 321190324 en Hattrick

21.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.1734 (166989)

AD_internacionales_de_las_aves Alineación oficial del equipo 'AD_internacionales_de_las_aves' en el partido 3 - 6 CF Nova Creu Alta Alineación oficial del equipo 'CF Nova Creu Alta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
AD_internacionales_de_las_aves Alineación oficial del equipo 'AD_internacionales_de_las_aves' en el partido 1 - 8 CF Nova Creu Alta Alineación oficial del equipo 'CF Nova Creu Alta' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD_internacionales_de_las_aves

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Manuel Botana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, AD_internacionales_ es posava per davant 1 a 0.
  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): AD_internacionales_ no perdien la fe, i al minut 41 del partit, Andy Secker va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del AD_internacionales_ s'esgargamellaven dempeus per esperonar Manuel Botana que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcelo Ganoya de AD_internacionales_ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 23 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a AD_internacionales_, David González Arguimanes va caure lesionat al minut 23, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Adi Hoişan de AD_internacionales_ va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

CF Nova Creu Alta

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Giovanbattista Bozzolo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Quevedo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Nova.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Giovanbattista Bozzolo de Nova va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En César Ferrer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): César Ferrer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 3 - 5 per a Nova.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En César Ferrer, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Arkadiusz Mindur, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Arkadiusz Mindur va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Ferrer de Nova va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.