Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.Barcja (1365511) - Achilles Barchinone (1585045) » 321188651: T33/J10/X

Liga 321188651 Información oficial sobre el partido 321188651 en Hattrick

28.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.1704 (166959)

Celtic Warriors F.C. Alineación oficial del equipo 'Celtic Warriors F.C.' en el partido 0 - 5 Valladolid C.F Alineación oficial del equipo 'Valladolid C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Celtic Warriors F.C. Alineación oficial del equipo 'Celtic Warriors F.C.' en el partido 0 - 8 Valladolid C.F Alineación oficial del equipo 'Valladolid C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Warriors F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Miguel Cabañero Martínez de Warriors va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Abdelmoumine Malainine va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Valladolid C.F

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Al minut 3 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Sebastián Nuñez va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, Ken Glerup va augmentar l'avantatge de Valladolid a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Valladolid va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pompeio Ramírez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Ken Glerup va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Valladolid l'avantatge per 0 - 5. Francisco Gauca en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Zoltán Fehér va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Allue Buiza va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Pompeio Ramírez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gerónimo Gayangos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Eduardo Góngora estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Warriors. La jugada d'estratègia del Valladolid per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Isak Åkerbratt va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zbigniew Sędrowski de Valladolid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de Valladolid, en Zbigniew Sędrowski, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.