Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barçadrenalina.club (1588129) - Malako Futbol Sala (1415786) » 321188625: T33/J4/X

Liga 321188625 Información oficial sobre el partido 321188625 en Hattrick

16.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.1704 (166959)

Pakete Kuente Alineación oficial del equipo 'Pakete Kuente' en el partido 4 - 2 Malako Futbol Sala Alineación oficial del equipo 'Malako Futbol Sala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pakete Kuente Alineación oficial del equipo 'Pakete Kuente' en el partido 4 - 4 Malako Futbol Sala Alineación oficial del equipo 'Malako Futbol Sala' en el partido
Tiene un resultado normal 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pakete Kuente

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Jesús Valcárcel de Pakete aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Luis Chaparris va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pakete i marcant el 2 - 0.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pakete i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 24 minuts de joc. Mentre en Juan Jesús Valcárcel el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Fernández, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Felip Mallol, jugador de Pakete, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Javier Gilbert, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Chaparris que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Malako Futbol Sala

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Sever Năstase de Malako després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, Cesc Arabí va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Malako tornava a recuperar la confiança amb un 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Malako creava perill des de la dreta al minut 13, però en Xuventino Arante, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Óscar Ganchaegu desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Fagoaga de Malako va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Dick Kennedy de Malako va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jofre Albelda no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Cesc Arabí.