Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ostadar (1418693) - Pompeya Expres (1461179) » 321187398: T33/J6/X

Liga 321187398 Información oficial sobre el partido 321187398 en Hattrick

30.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / X.1682 (166937)

chuvis Alineación oficial del equipo 'chuvis' en el partido 2 - 3 Forlán F.C Alineación oficial del equipo 'Forlán F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chuvis Alineación oficial del equipo 'chuvis' en el partido 4 - 0 Forlán F.C Alineación oficial del equipo 'Forlán F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chuvis

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al chuvis una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Primitivo Barrachina, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del chuvis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Keperin Elizkoetxea en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): chuvis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Primitivo Barrachina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Toma Odor.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): chuvis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Eduard Morgadas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pep Canet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Pep Canet de l'equip chuvis, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Jesús Vega de chuvis va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Keperin Elizkoetxea va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Dragoş Catan de chuvis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Eduard Morgadas de chuvis va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Forlán F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Forlán va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Rodger Zobel la va transformar en el 0 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignasi Bataller, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 170 Minuto 87 (Gol de falta): Forlán va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Rodger Zobel.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ángel Moyano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dragoş Catan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Tomàs Morell va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dragoş Catan va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones