Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.DeportivoHT (118357) - Udo's CF (1366565) » 321185206: T33/J3/X

Liga 321185206 Información oficial sobre el partido 321185206 en Hattrick

09.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.1643 (166898)

masia-gold Alineación oficial del equipo 'masia-gold' en el partido 1 - 1 atl benabarre Alineación oficial del equipo 'atl benabarre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
masia-gold Alineación oficial del equipo 'masia-gold' en el partido 0 - 2 atl benabarre Alineación oficial del equipo 'atl benabarre' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

masia-gold

Goles Goles

  • 114 Minuto 55 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 55. Dan Călin, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alessandro Michieli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Odoacre Migani, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Odoacre Migani quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): masia-gold va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nataniel Agramunt en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Botija Vela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Odoacre Migani va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

atl benabarre

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Àlex Bascompta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a benabarre.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del benabarre que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gonzalo Valbuena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Delfino Romero Mora va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eugenio Fidalgo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Gonzalo Valbuena va estar a punt de posar per davant a benabarre amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eugenio Fidalgo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Valbuena.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Marc Granell de benabarre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alberto Delgado després que el jugador de benabarre li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Delfino Romero Mora. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.