Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ibiza club (489294) - Loiba FC (776653) » 321183122: T33/J1/X

Liga 321183122 Información oficial sobre el partido 321183122 en Hattrick

26.03.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / X.1606 (166861)

Karfucas Alineación oficial del equipo 'Karfucas' en el partido 3 - 3 El_New_Team Alineación oficial del equipo 'El_New_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Karfucas Alineación oficial del equipo 'Karfucas' en el partido 7 - 0 El_New_Team Alineación oficial del equipo 'El_New_Team' en el partido
Es un cenizo 7.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karfucas

Goles Goles

  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Una falta al minut 44 va proporcionar un lliure directe al Karfucas. David Planelles va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Karfucas contenien la respiració mentre en Melquíades Platas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Iván Mons sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 58 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Planelles va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Carlos Vizcaino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Melquíades Platas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iván Mons va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Iván Mons, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Èric Furriols haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Karfucas al minut 67.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Calzador de Karfucas es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Manuel Torres es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Facundo Narváez.

El_New_Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Denís de Ramirás va superar per velocitat Genís Sáenz per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Pachi Valenciaga, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 51.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Paco Fuertes va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El_New_Team va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Facundo Narváez va desviar el xut final de Joaquín Flor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.