Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mikikomori men (487140) - RSD Alcala alevin (1336670) » 321181086: T33/J10/X

Liga 321181086 Información oficial sobre el partido 321181086 en Hattrick

28.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.1569 (166824)

Discapacitats Lenguals F.C. Alineación oficial del equipo 'Discapacitats Lenguals F.C.' en el partido 1 - 4 RSD Alcala alevin Alineación oficial del equipo 'RSD Alcala alevin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Discapacitats Lenguals F.C. Alineación oficial del equipo 'Discapacitats Lenguals F.C.' en el partido 0 - 2 RSD Alcala alevin Alineación oficial del equipo 'RSD Alcala alevin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Discapacitats Lenguals F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Discapacitats va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marco Decensi aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ashot Karnigyan de Discapacitats va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Marco Decensi que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gvidas Vagneris de Discapacitats es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Pacheco de Discapacitats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Andreas Eckel, el jugador de Discapacitats va ser expulsat al minut 81.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Discapacitats va fer una substitució al minut 87. Marco Decensi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vittorio Tagani.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gabriele Caniglia va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

RSD Alcala alevin

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Alcala Florian Bănescu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alcala augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Florian Bănescu es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Guillerme Bexo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Discapacitats. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Mundo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alcala es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Alcala va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Guillerme Bexo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xusto Capela després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter François Vérité va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Alcala quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Michael Mersch va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Assane Agne va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Sascha Zarins de Alcala va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Florian Bănescu no era cap impediment.