Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oro,plata y bronze (437378) - KalahorrasCF (490279) » 321179234: T33/J9/X

Liga 321179234 Información oficial sobre el partido 321179234 en Hattrick

21.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.1536 (166791)

Escuela de Mareo Alineación oficial del equipo 'Escuela de Mareo' en el partido 5 - 0 el ARBITRAJE fatal Alineación oficial del equipo 'el ARBITRAJE fatal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Escuela de Mareo Alineación oficial del equipo 'Escuela de Mareo' en el partido 6 - 0 el ARBITRAJE fatal Alineación oficial del equipo 'el ARBITRAJE fatal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuela de Mareo

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Escuela van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tấn Quang Khải va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Escuela va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso Ramo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Escuela va augmentar la diferència quan Pedro Mir López no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ARBITRAJE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mathias Liebhardt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Escuela es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 30.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Przemysław Zbrzeski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mathias Liebhardt la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Escuela ho intentava per la dreta per mitjà de Alfonso Ramo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Jaime Yermo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jeremías Foquet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ARBITRAJE. La jugada d'estratègia del Escuela per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Milan Žihlavník va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Tấn Quang Khải, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Tấn Quang Khải de Escuela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Ramo de Escuela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

el ARBITRAJE fatal

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nico Frutos.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Aparicio Castelao ocupà el lloc d'en Ibai Morlanes al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de ARBITRAJE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83 de partit, el jugador Iliya Dimov de ARBITRAJE es va lesionar lleugerament però va poder continuar.