Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los garrapateros f.c. (119549) - evan2 (1336053) » 321175638: T33/J5/X

Liga 321175638 Información oficial sobre el partido 321175638 en Hattrick

23.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.1472 (166727)

los garrapateros f.c. Alineación oficial del equipo 'los garrapateros f.c.' en el partido 1 - 4 dbv81 Alineación oficial del equipo 'dbv81' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los garrapateros f.c. Alineación oficial del equipo 'los garrapateros f.c.' en el partido 1 - 4 dbv81 Alineación oficial del equipo 'dbv81' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los garrapateros f.c.

Goles Goles

  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El garrapateros va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Adán Caldes rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): garrapateros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aingeru Esnotz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a garrapateros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Óscar Vega Castañeda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adán Caldes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Lermo de garrapateros es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adán Caldes de garrapateros va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

dbv81

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mauro Rollán va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al dbv81 per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 40. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Manuel Perea. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 117 Minuto 78 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Óscar Vega Castañeda, que quasi sense aire va regalar la pilota a Fabrici Albert de dbv81, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Perea va augmentar l'avantatge de dbv81 a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Alberto Cuaiz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabrici Albert ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 49 en Pablo César Orellana Toro ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mauro Rollán el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Mauro Rollán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Perea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Èdgar Estrany després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fermín Menéndez-Pidal va poder desviar-lo a córner.