Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guayaquil Balompié 2 (1584494) - ONE PIECE CD (798184) » 321173842: T33/J5/X

Liga 321173842 Información oficial sobre el partido 321173842 en Hattrick

23.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.1440 (166695)

juasjuas f.c. Alineación oficial del equipo 'juasjuas f.c.' en el partido 4 - 1 real sanjan Alineación oficial del equipo 'real sanjan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
juasjuas f.c. Alineación oficial del equipo 'juasjuas f.c.' en el partido 4 - 0 real sanjan Alineación oficial del equipo 'real sanjan' en el partido
Tiene un resultado normal 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juasjuas f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de juasjuas. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cándido Gaztañaga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Als 29 minuts, José Luis Velázquez Ibero va ampliar l'avantatge de juasjuas amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de juasjuas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Luis Velázquez Ibero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de juasjuas a 4 - 0. Ander Orozco León va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de juasjuas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Erro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iulian Banciu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Cándido Gaztañaga de juasjuas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cándido Gaztañaga va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que juasjuas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Jaime Ustara de juasjuas va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Callero va entrar en el seu lloc.

real sanjan

Goles Goles

  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del sanjan. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Patricio Cazorla va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El sanjan va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Miguel García Carpintero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de sanjan van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Souhaïb Queraf va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rutenio Álvarez Cabanilla es va comportar com un juvenil al minut 76 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): sanjan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Miguel García Carpintero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Chiripa de sanjan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 65 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a sanjan, Ernesto de la Mata va caure lesionat al minut 65, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.