Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Granollers (1587263) - Manteau (991367) » 321169784: T33/J12/X

Liga 321169784 Información oficial sobre el partido 321169784 en Hattrick

11.06.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.1367 (166622)

Real Crespo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Crespo F.C.' en el partido 2 - 1 Inter de Linares Alineación oficial del equipo 'Inter de Linares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Crespo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Crespo F.C.' en el partido 1 - 2 Inter de Linares Alineación oficial del equipo 'Inter de Linares' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Crespo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Italo Yate entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Crespo, un peu providencial d'en Martí Cucarella va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Arturo Duren va donar a Crespo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Jorge García de Samaniego, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Inter de Linares

Goles Goles

  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jaime Fernández-Sacristan.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Wassim Darejawi va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manuel Aguilar Bustamante. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Linares van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Alfredo Oriol va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Alberto Ciller per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 50, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Alberto Ciller va estar a punt de posar per davant a Linares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Javier Anchieta va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carmelo Torralva de Linares es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 9 de partit, quan un jugador de Linares, en Carmelo Torralva, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Olindo Mallo de Linares es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.