Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Zamora (1417834) - Figuerruelas F.C (308132) » 321167627: T33/J5/X

Liga 321167627 Información oficial sobre el partido 321167627 en Hattrick

23.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.1329 (166584)

Real Manuel Quiroga FC Alineación oficial del equipo 'Real Manuel Quiroga FC' en el partido 6 - 2 Figuerruelas F.C Alineación oficial del equipo 'Figuerruelas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Manuel Quiroga FC Alineación oficial del equipo 'Real Manuel Quiroga FC' en el partido 7 - 1 Figuerruelas F.C Alineación oficial del equipo 'Figuerruelas F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Manuel Quiroga FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Quiroga equilibrava la balança al minut 17. En Adulfo Estébanez Puyol, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Paco Pepe Salgado de Quiroga, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Jesús Lacalle Barahon de Quiroga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adulfo Estébanez Puyol, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Quiroga.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paco Pepe Salgado es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Quiroga va augmentar la diferència quan José Deu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Quiroga sortien al contraatac. La falta llançada per Adulfo Estébanez Puyol va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kirmen Argaia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Roberto Esteve una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Máximo Collado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Guillem Lladó, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Guillem Lladó de Quiroga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Figuerruelas F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Figuerruelas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 10. Ladislau Benavent va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 73, el jugador visitant Joan Ramon Boch va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Juan Pablo Cachupín va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Figuerruelas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Joan Ramon Boch no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Orentzi Pekorena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.