Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WHESTERNILE (1334153) - FC Atom Oliva (988733) » 321166418: T33/J11/X

Liga 321166418 Información oficial sobre el partido 321166418 en Hattrick

04.06.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / X.1307 (166562)

Atletico de Castellón Alineación oficial del equipo 'Atletico de Castellón' en el partido 0 - 4 crak y amigos Alineación oficial del equipo 'crak y amigos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico de Castellón Alineación oficial del equipo 'Atletico de Castellón' en el partido 3 - 0 crak y amigos Alineación oficial del equipo 'crak y amigos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Castellón

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Noelio Aceña López va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Santi Gojenechea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Iker Torretxea de Castellón va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Zirats Gerena va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Javier Bermeo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto Molina Moreno, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noelio Aceña López de Castellón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iker Torretxea de Castellón es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Noelio Aceña López va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Javier Luna de Castellón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pepe Saucedo de Castellón es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): 罗 (Luo) 斯达 (Sida) de Castellón va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Stephen Lakinger va entrar en el seu lloc.

crak y amigos

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del amigos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Folke Elsasser, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Andolin Aiesteban entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al amigos, un peu providencial d'en Armando Miguel Valle va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, amigos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mario Lanús, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elías Zaydan, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.