Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.F.Bistec (776670) - Aracena FC (314022) » 321164086: T33/J2/X

Liga 321164086 Información oficial sobre el partido 321164086 en Hattrick

02.04.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / X.1266 (166521)

Sant marti Alineación oficial del equipo 'Sant marti' en el partido 5 - 1 Ferrol Ganja F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferrol Ganja F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sant marti Alineación oficial del equipo 'Sant marti' en el partido 9 - 0 Ferrol Ganja F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferrol Ganja F.C.' en el partido
Es un cenizo 8.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant marti

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Una falta al minut 16 va provocar un lliure directe. Gonzalo Díaz-Aguado el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Timo Humbracht és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ignacio Mila perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): marti va augmentar la diferència quan Timo Humbracht no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Pedro Huici sempre és una garantia. Al minut 53, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Víctor Iturren marcar el 4 - 0 per al marti.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Mila, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a marti.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Gian Luca Misiano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Luis Priego va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Aihotz Oilatagerre es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pedro Huici va rematar alt.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El marti ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro Huici, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Gonzalo Díaz-Aguado gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Ferrol Ganja F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Parada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xerach Huerta va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 54 de joc.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Carlos Irabarreta quasi redueix la diferència al marcador al minut 64, però una gran estirada d'en Silas Bastian Heybey va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.