Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Sulfúrico (1339046) - bayermunich (118394) » 321156717: T33/J7/X

Liga 321156717 Información oficial sobre el partido 321156717 en Hattrick

07.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / X.1134 (166389)

favara c.f. Alineación oficial del equipo 'favara c.f.' en el partido 6 - 0 Ekipo losd apamplaos Alineación oficial del equipo 'Ekipo losd apamplaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
favara c.f. Alineación oficial del equipo 'favara c.f.' en el partido 2 - 1 Ekipo losd apamplaos Alineación oficial del equipo 'Ekipo losd apamplaos' en el partido
Tiene mucha potra 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

favara c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jordi Balbastre, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del favara se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de favara van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Hedoi Goieaskoetxea augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Hedoi Goieaskoetxea va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 49 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En Luis Guerbillano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al favara, un peu providencial d'en Ferran Esquerigüela va situar el 4-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a favara i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 51 minuts de joc. Mentre en Hedoi Goieaskoetxea el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Guerbillano va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Cristantes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Luis Solís gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Javier Virgil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Solís de favara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Guerbillano de favara es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Cristantes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ekipo losd apamplaos

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de apamplaos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de 裴 (Pei) 翊复 (Yifu) va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del apamplaos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 裴 (Pei) 翊复 (Yifu), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Oriol Parcerisa no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Marcial Cela.