Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.Azarbe (797070) - Los Castigadores F.C (48658) » 321154090: T33/J9/X

Liga 321154090 Información oficial sobre el partido 321154090 en Hattrick

21.05.2011 14:15:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.1087 (166342)

Ultimus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ultimus F.C.' en el partido 4 - 3 Los Castigadores F.C Alineación oficial del equipo 'Los Castigadores F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ultimus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ultimus F.C.' en el partido 4 - 1 Los Castigadores F.C Alineación oficial del equipo 'Los Castigadores F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ultimus F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Ultimus van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Diego Garcés en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Diego Garcés va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Ultimus: 2 a 3 al minut 61.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Ultimus equilibrava la balança al minut 66. En Rafa Folgons, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ultimus, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Vladimir Videnov per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Melchor Romero Ruiz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 40 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ultimus va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Melchor Romero Ruiz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaime Hernández-Maureta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eulalio Martins de Ultimus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Taurino Azcano, que no va rendir al seu nivell habitual.

Los Castigadores F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Castigadores es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lupo León es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Enrique Foces entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Castigadores, un peu providencial d'en Nemesio Orxeira va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Castigadores augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Moisés Pérez Bueno es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Castigadores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Ignacio Núñez va quedar-se sol davant el porter Climent Rius, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Castigadores va fer una substitució al minut 40. Enrique Foces va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manolo Villa.